Zien: Sofia Coppola trouwt

Feest! Regisseuse Sofia Coppola heeft zaterdag haar jawoord gegeven aan Thomas Mars.

Het afgelopen weekend klonken er weddingbells in het Italiaanse Bernalda. Filmmaker Sofia Coppola en Thomas Mars – frontman van de band Phoenix – traden in het huwelijksbootje.

 

AZZEDINE ALAΪA
De 40-jarige Sofia koos voor een dromerige lavendelkleurige jurk van de Tunesische Azzedine Alaïa. Opmerkelijk, aangezien menig modefan hun geld had ingezet op ’n exemplaar van Marc Jacobs, waar Coppola groot fan en muze van is.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Volgt Marc Jacobs John Galliano op bij Dior? >

 

De ceremonie vond plaats in de tuin van een historisch pand dat haar vader, The Godfather-regisseur Francis Ford Coppola, liet opknappen. Sofia en hubby Thomas Mars ontmoetten elkaar in 1999 tijdens opnames voor de soundtrack van Sofia’s film The Virgin Suicides, maar kregen pas in 2005 een relatie. Bij de trouwerij waren zo'n 100 gasten waren aanwezig, waaronder Johnny Depp en Sofia’s neef, acteur Nicolas Cage.

Meest gelezen

 

Pssst… Beyoncé is zwanger! >

De bruiloft was geïnspireerd op – hoe kan het ook anders – Italië en er werden veel jaloersmakende regionale specialiteiten geserveerd. Zo konden gasten smikkelen van o.a. lokale kazen en zogenoemde orechiette, een kleine pastasoort in de vorm van een oor.

 


Sofia Coppola en Thomas Mars hebben samen twee dochtertjes: Romy (4) en Cosima (1). Sofia trouwde in 1999 met regisseur Spike Jonze, maar de twee gingen in 2003 uit elkaar.