Pippa Middletons bruidsmeisjesjurk te koop

Op zoek naar de perfecte bruidsmeisjesjurk? Look no further. Een kopie van de befaamde McQueen-robe van Pippa Middleton is namelijk te koop.

We hadden toch een beetje te doen met Kate Middleton. Op haar Grote – zeg maar gerust Gigantische – Dag stal zusje Pippa de show in haar witte McQueen-jurk. Pardoes verschoof de aandacht van Kates trouwjurk naar Pippa’s bottom. Auch…


COPYCAT
Maar het moet gezegd: Pippa’s bridesmaid dress was een plaatje. Goed nieuws dus dat Sarah Burton de McQueen-jurk opnieuw uit heeft gebracht. Geen gedoe met vervelende patronen plus naald en draad, op Net-a-Porter staat sinds kort een (bijna) exacte replica van de robe. Het enige verschil? In plaats van knoopjes, zit er een rits aan de achterkant. Oh ja, en het prijskaartje. Zo kostte Pippa’s hagelwitte robe zo’n € 23.256. Degene op Net-a-Porter.com heb je in huis voor een ‘luttele’ € 2.320. Goed te doen, niet?

Advertisement - Continue Reading Below


De fabelhafte trouwjurken van Alberta Ferretti al gezien? >


Helemaal origineel was Pippa trouwens niet. Cameron Diaz droeg een bijna identieke McQueen-jurk in het rood naar de Golden Globe Awards in 2010.