Margherita Missoni getrouwd

Bruidsmars, kom er maar in. Margherita Missoni is het afgelopen weekend in ’t huwelijksbootje gestapt met Eugenio Amos.

De weddingbells maken overuren. Na Agyness Deyn kreeg Margherita Missoni nu ook een trouwring omgeschoven.

 
GIAMBATTISTA VALLI
Een uitbundige zigeunerband, verlichtte balen hooi (ja echt), geschilderde caravans, een waarzegster… de bruiloft van Margherita was allesbehalve doorsnee.
Appeltje-eitje voor de befaamde Mario Testino dus om een stel aparte foto’s te schieten. Aan toegestroomde modemensen ook geen schaarste trouwens. Wij sommen op: Carine Roitfeld, Charlotte Olympia Dellal, Derek Blasberg, Suzy Menkes, Joséphine de La Baume en hubby Mark Ronson, Franca Sozzani, Stefano Tonchi en natuurlijk de Missoni-clan.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Iedereen reisde af naar Brunello – vlakbij Milaan – waar Margherita en Eugenio in de Santa Maria Annunciata-kerk hun I do’s zeiden. Maarreee… hoe zat het met de bruidsjurk? Nou, die werd ontworpen door goede vrind Giambattista Valli, die voor de robe met lange mouwen Missoni-zijde en –organza gebruikte. Verder was de jurk bezaaid met bloemapplicaties, droeg Margherita sandalen van wit kant en een gladiator-achtige tiara op het hoofd. Later verruilde ze het hoofdsieraad trouwens voor een zoete bloemenhaarband. Uiteraard was de Italiaanse Valli zelf ook aanwezig bij de trouwerij. Tatiana Santo Domingo, Eugenie Niarchos en Margherita’s zus, Teresa, waren de bruidsmeisjes. Congrats!

 

PS - Acteur Aaron Johnson (22) heeft de afgelopen week zijn jawoord gegeven aan regisseuse Sam Taylor-Wood (45). Sam droeg een trouwrobe van Alexander McQueen en Aaron had zichzelf gehesen in een pak van Tom Ford. De twee hebben al twee dochters, Wylda Rae (1) en Romy Hero (6 maanden), samen.