Peaches Geldof getrouwd

Peaches Geldof is (wederom) getrouwd. Ditmaal met hubby Thomas Cohen.

Peaches Geldof en Scum-zanger Thomas Cohen waren al sinds afgelopen december verloofd en bezegelden hun liefde zelfs met een baby – zoontje Astala werd in april dit jaar geboren. Afgelopen zaterdag stonden de twee Britse lovebirds dan eindelijk voor het altaar.

 

In een klein pittoresk kerkje in Davington gaven Peaches en Thomas elkaar het jawoord. De kerk, St. Mary Magdalene and St. Lawrence Church, is ook de plek waar de moeder van Peaches twaalf jaar geleden is begraven, nadat ze overleed aan een overdosis.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Na de trouwerij verplaatsten de genodigden zich naar het ouderlijk huis van de socialite. Het huis, waar daddy Sir Bob Geldof nog steeds verblijft, verleende ruimte voor de receptie. Wie er precies op de guestlist stonden, is niet bekend. Het kersverse koppel wilde namelijk een fuif houden zónder aanwezigheid van de pers. Wel zo intiem. Maar een betaald kiekje voor het blad Hello! kon er wel van af, waarop we één van de drie(!) bruidsjurken ontworpen door Alberta Ferretti zien die Peaches die dag droeg.

Meest gelezen

 

Heb je het al gehoord? Blake Lively en Ryan Reynolds zijn dit weekeinde ook getrouwd >

 

LITTLE WHITE WEDDING CHAPEL

Het is niet de eerste keer dat Peaches in het huwelijksbootje stapt. In 2008 trouwde ze met Max Drummey (bandlid van Chester French) in Las Vegas, maar de twee lieten het na koud een half jaar alweer afweten. Laten we hopen dat het deze keer langer stand houdt...

 

Pssst… Insiders hebben laten weten dat de ringen bij de huwelijksvoltrekking werden gedragen door de golden retriever van het koppel, genaamd Parper en dat de wedding cake versierd was met varkentjes (Peaches' lievelingsdier). Dus.