Blake Lively in Chanel getrouwd

Nieuwsflits! Blake Lively schreed naar het altaar in een duizelingwekkende Chanel-trouwrobe.

Helaas, foto's zijn nog steeds niet uitgelekt van het top secret huwelijk, maar er wordt wel verklapt dat Blake zich hulde in een one-of-a-kind Chanel-trouwjurk en Ryan Reynolds een pak van Hugo Boss droeg. Wat nog meer binnendruppelde? Nieuws over de weddingcake. Die kostte namelijk een whopping $3.000 en duurde acht (!) uur om te maken. Bovendien had het ding een eigen auto nodig om naar de trouwlocatie te worden gereden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

TROUWRINGEN & THE NOTEBOOK

De trouwringen van de bekende tortelduifjes werden gefabriceerd door sieradendesigner Lorraine Schwartz. Om de boel nog romantischer te maken: de locatie waar Blake en Ryan trouwden, de Boone Hall Plantation in Mount Pleasant, werd gebruikt voor een film van die andere hete Ryan. Gosling that is. Juist; de Boone Hall Plantation diende in The Notebook als het zomerhuis van Allie (Rachel McAdams). Veel zoeter dan dat kun je het niet krijgen, lijkt ons zo.

Meest gelezen

 

Update van 10 september 2012, 7.54 uur:

Jawel, Blake Lively en Ryan Reynolds zijn dit weekeinde in het geniep getrouwd. De 35-jarige The Proposal-acteur en de 25-jarige Gossip Girl-actrice hebben elkaar zondagavond het ja-woord gegeven, zegt een bron tegen tijdschrift People.
  

Wel-niet-wel-niet. Blake en Lively zouden al eerder ringen hebben uitgewisseld >

 
Het huwelijksfeest voltrok zich in een witte tent, in Mount Pleasant in de staat South Carolina. Zangeres Florence Welch, van Florence the Machine, trad op en er was een dj die plaatjes draaide.

 
Ryan Reynolds en Blake Lively werden bijna een jaar geleden voor de eerste keer met elkaar in verband gebracht en kochten eerder dit jaar samen een huis. Ze waren samen te zien in de vorig jaar verschenen film The Green Lantern.

 

Wij wachten op de eerste beelden van de trouwjurk. Vast in de stijl van Blake's garderobe >