Zien: Anne Hathaways Valentino-trouwjurk

Weddingbells het afgelopen weekend voor Anne Hathaway. Champagne en ringen zijn natuurlijk allemaal leuk en aardig, maarree… hoe zit het met die droom van een Valentino-trouwrobe?

Op zaterdag 29 september wisselden Anne Hathaway en nieuwbakken hubby Adam Schulman hun ‘I do’s’ uit. In daarmee kreeg het über-Amerikaanse Big Sur-gebied in Californië een goede shot Italiaanse glam. De actrice had zichzelf namelijk in een custom made Valentino-robe gehesen. Wowsa.

 

MOOIE MATCH
Valentino Garavani himself  tekende Anne ivoor zijden trouwkledij met kant en tule, incluis twenties sluier. Jaloers? Wij? De twee zijn al tijden best buds en Anne schreed meer dan eens over de rode loper in een ontwerp van het Italiaanse modegenie. ‘It was a labor of love for Valentino,’ verklaart een insider aan Us Magazine. ‘Anne is als een dochter voor hem. Het was een zeer persoonlijk project.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

De trouwcermonie vond plaats op een klif (ja heus) en in een grote, open tent naast een schuur. Het koppel werd omringd door hoge pijnbomen en een selecte groep vrienden en familie. Toch zoet. Bekijk hier trouwens de uiteindelijke Valentino-trouwjurk op Anne Hathaway.

 

De prachtige Valentino s/s 2013-show al gezien? >