Trouwen Evan & Jamie nu écht?

Werd eerder beweerd dat de weddingbells al hadden geklonken, blijkt nu dat Evan Rachel Wood en Jamie Bell één dezer dagen pas trouwen.

De twee acteurs werden gisteren gespot terwijl ze een huwelijkscertificaat aanvroegen in Beverly Hills. Een fotograaf legde de 25-jarige Evan en de 26-jarige Jamie ook nog even op de gevoelige plaat vast bij het huwelijksbureau.

 

Eerder leek 't erop dat Evan & Jamie in het geniep waren getrouwd >

 

HIPSTER HUWELIJK
De paparazzo klapt daarnaast nog uit de school tegen RadarOnline: ‘In eerste instantie herkende ik ze niet. Het leek gewoon een verliefd stelletje, maar toen ze elkaar zoenden zag ik dat het Evan en Jamie waren. Ze zagen er dolgelukkig uit.’ Helaas pindakaas. Wanneer de twee modische acteurs precies in het huwelijksbootje stappen wordt angstvallig geheim gehouden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Scarlett Johansson is daarentegen weer vrijgezel >

 

Jamie Bell en Evan Rachel Wood liepen elkaar in 2005 tegen het lijf tijdens opnames voor Green Day’s Wake Me Up When September Ends-videoclip. Na een jaar daten zetten ze echter een punt achter hun relatie en ging Evan er vandoor met shockrocker Marilyn Manson. Toen de twee befaamde exen elkaar in 2010 weer tegenkwamen, en Evan inmiddels weer single was, besloten ze hun romance nog een kans te geven. Et voilà, begin dit jaar werd de actrice gespot met een knoeperd van een verlovingsring. Wij wachten met smart op de kiekjes van Evans trouwjurk. Gucci misschien?