Trouwde Jessica Biel in Giambattista Valli?

Jus & Jess’ bruiloft: de ins & outs.

Gisteren wisten we al te vertellen dat de bruiloft van Justin Timberlake en zijn Jessica Biel afgelopen weekend er één was die in het rijtje Tom Cruise en Katie Holmes en Brad Pitt en Jennifer Aniston thuishoort. Oftewel, een bruiloft waarbij niet op de kleintjes werd gelet. Inmiddels druppelen de eerste verhalen binnen over het feest, de optredens en dé jurk.

 
Zo zou de feestlocatie (het Borgo Egnazia resort in Fasano, Italië) zelfs voor alle gasten tot het allerlaatste moment geheim zijn gebleven, om de paparazzi buiten de deur te houden. In totaal zouden zo’n honderdvijftig gasten aanwezig zijn geweest (die via Duitsland vervolgens met een privévliegtuig naar Italië werden gevlogen – afleidingsmanoeuvre?). En de jurk, die zou van de hand van Giambattista Valli zijn, zo verklapte de stilist van Jessica, Bobbie Thomas. Een ‘princess-like' silhouet in wit en – jawel – roze. Justin zou volgens de geruchten in een pak van Tom Ford zijn ‘I do’ hebben gezegd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

LIKE I LOVE YOU
Maar dat was niet het enige wat de zanger te doen stond die dag. Justin heeft namelijk op zijn eigen bruiloft opgetreden. Een nog nooit uitgebracht nummer dat-ie speciaal voor zijn grote liefde schreef. Hoe zoet! Daarna kroop ene dj Questlove (wie kent ‘m niet) achter de draaitafels om de voetjes van de vloer te krijgen.

 
Het blad People brengt naar verluidt later vandaag exclusieve beelden van het sprookjeshuwelijk uit.

 

Top 5 trouwschoenen: zilver >