Evan Rachel Wood & Jamie Bell getrouwd

De kogel, eh, bruid is door de kerk! Evan Rachel Wood en Jamie Bell zijn nu dan écht getrouwd.

De woordvoerder van het knappe koppel verklaart aan People: ‘Evan Rachel Wood en Jamie Bell zijn op 30 oktober in Californië getrouwd. De bruid droeg een custom jurk van Carolina Herrera.'

 
HONEYMOON
Afgelopen maart werd al gespeculeerd dat de 25-jarige actrice en 26-jarige acteur in het huwelijksbootje waren getreden. Ze waren immers beiden gespot met ringen om hun ringvinger. Maar neen, niets bleek minder waar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Begin deze week was ’t weer raak. De newlyweds werden gespot op ’t vliegveld LAX en er prijkten, wederom, ringen om hun vingers. Bovendien had Evan een tas van lingerieboetiek Kiki De Montparnasse in haar handen, die haast 'honeymoon’ schreeuwde. Overduidelijk dus. Om de boel nóg meer te bevestigen tikte Evan gisteren ook nog op haar Twitter-pagina: 'Words cannot describe the happiness I am feeling. Overwhelming.'

Meest gelezen

 

Trouwt Angelina Jolie in een robe van L’Wren Scott? >

 

Geen Gucci-jurk voor Evan Rachel Wood dus, maar ’n ongetwijfeld duizelingwekkend exemplaar van Carolina Herrera. Wij wachten met smart op de foto’s van het bruidstenue.

 

EVAN & JAMIE
De vonk tussen Jamie Bell en Evan Rachel Wood sloeg in 2005 over tijdens opnames voor Green Day’s Wake Me Up When September Ends-videoclip. Na een jaar daten zetten ze echter een punt achter hun relatie en ging Evan er vandoor met shockrocker Marilyn Manson. Toen de twee befaamde exen elkaar in 2010 weer tegenkwamen, en Evan inmiddels weer single was, sloeg de vlam wederom in de pan en de twee namen zelfs tattoos van elkaars initialen. De rest is geschiedenis.