Nieuw: bruidswinkel Weddings

Als bride to be is één van je belangrijkste taken het uitzoeken van dé jurk. Weddings helpt een handje.

Zet 10 november maar vast in de agenda. Op die datum opent Weddings in Rotterdam (Goudsesingel 444) haar deuren. En vanaf dan is meerdere winkels afstruinen naar de perfecte jurk niet meer nodig; Weddings heeft bizar veel soorten, maten en merken onder één dak. Wil je een kleurrijke jurk? Klassiek? Kort? Strapless? Halter? Eentje speciaal voor op het strand? Je vindt ‘m hier.

 

EAT YOUR HEART OUT
Zo veel jurken nemen natuurlijk veel plek in beslag. Weddings heeft dan ook een oppervlakte van 975 m². En nee, die is niet alléén volgehangen met jurken. Wanneer dé jurk is gevonden, moet je je natuurlijk nog storten op: de accessoires. Daarvoor heeft Weddings de accessory room, gevuld met sluiers, schoenen, tassen, stola’s, kousen, handschoenen, tiara’s, lingerie en sieraden. Juustem, alles om de bruidsoutfit mee compleet te maken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Doe hier inspiratie op voor de perfecte trouwjurk >

 

Setje bij elkaar? Dan komt het mooiste van alles: op de speciaal gemaakte catwalk kun je je outfit alvast testen – op walking down the aisle, zeg maar. Blijft de buste binnenboord? Kun je überhaupt enkele meters afleggen op die hakken? Na afloop kan er genipt worden aan een glaasje champagne, waar je tegen die tijd vast aan toe bent…

 

Op de website van Weddings staan al heel veel jurken uitgestald. Kun je vast wat huiswerk doen. En opzoeken hoe je er komt, ook handig.

 

Bij een fonkelende trouwjurk horen perfecte nagels. Wij hebben een how to: weddingmanicure >