Nieuw Monique Lhuillier bruidsschoenen

Assepoester wist het al lang. Alles valt of staat met het juiste schoentje. Wel, dat schikt. Monique Lhuillier komt met een capsulecollectie bruidsschoenen.

Het nieuws komt niet helemaal als donderslag bij heldere hemel. De ontwerpster lanceerde in juli al haar allereerste schoenencollectie. Een capsulecollectie met enkel bruidsschoeisel kon dan ook eigenlijk niet uitblijven.

 

JA IK WIL... DE SCHOEN

De schoenenlijn zal bestaan uit vier paar bruidsmuiltjes versierd met fijn kant, satijn of exquise leersoorten. Monique Lhuillier over de uitbreiding van haar imperium: ‘Mijn schoenencollectie is een natuurlijke uitbreiding van mijn bruidsjurken. Ik voeg mijn signature designelementen toe zoals kant, delicate details en een subtiel sexappeal. Ik heb altijd mijn bruidjes van top tot teen willen kleden en het is fantastisch om de visie die ik voor elke look heb compleet te zien.’ 

Advertisement - Continue Reading Below

  
Je moet er als soon-to-be wel wat voor over hebben om in zo’n schoentje naar het altaar te stappen. Ze zullen vooralsnog tussen de $695 en $795 kosten en vanaf half februari exclusief te koop zijn in de Monique Lhuillier Boutiques in L.A. en New York.

 

Monique Lhuillier deed haar trucje ook al eens voor Manolo Blahnik >