Brad & Angelina stiekem getrouwd?

Gloeiendheet gerucht: zijn Brad Pitt & Angelina Jolie in het geniep getrouwd?

Volgens de laatste roddels hebben Brad Pitt en Angelina Jolie hun vakantie op een tropisch eiland aangegrepen om te trouwen. De twee zijn op Eerste Kerstdag in het huwelijksbootje gestapt, beweert de Britse Telegraph althans op basis van bronnen.

 

DONNA KARAN 

Brad Pitt en Angelina Jolie brachten de feestdagen door op de Turks- en Caicoseilanden, die in de buurt van de Bahama's liggen. Het Hollywoodkoppel was met hun kinderen te gast in een luxe onderkomen van ontwerpster Donna Karan. Ook Brads ouders Jane en William Pitt, zijn broer Doug en zus Julie waren van de partij. De paparazzi wist Brangelina met hun kinderen tijdens hun vakante vast te leggen op de gevoelige plaat, maar foto's van een bruiloft zijn nog niet opgedoken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Fraai kijkvoer: de stylefile van Brangelina

 

Brad en Angelina maakten hun verloving in april wereldkundig. De twee, die zes kinderen hebben, zijn al ruim zeven jaar samen. Geruchten over een huwelijk doen geregeld de ronde. Zo zouden de twee afgelopen zomer trouwen bij hun landhuis in Frankrijk. Brad Pitt liet eind november nog weten nog steeds geen trouwdatum te hebben geprikt.