Badgley Mischka getrouwd

Dam, dam, dadaaam; designers Mark Badgley en James Mischka, van het label – je raadde het al – Badgley Mischka, stapten afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje. Met elkaar dus.

28 jaar zijn ze al een setje; de creatieve breinen achter Badgley Mischka, die elkaar voor het eerst ontmoetten op Parsons School of Design. Samen zetten ze in 1988 hun eigen label op, dat vandaag de dag vooral bekend staat om de rodeloperrobes, geliefd door menig celebrity. En afgelopen vrijdag werd hun relatie bezegeld met ringen en twee jawoorden in de New York City Hall.

 

SSST

Het Amerikaanse duo koos ervoor de trouwerij simpel te houden, met Badgleys tweelingzus O’Hara als enige getuige en een huwelijksdiner voor slechts 22 van hun beste vrienden later die avond bij de SoHo-bistro Raoul’s. Zo weet Womens Wear Daily te melden.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Wat de mannen, die in 1993 hun eerste bruidscollectie lanceerden, zelf droegen op hun grote dag is nog onbekend, maar de beroemde wedding cake designer Sylvia Weinstock zou voor een flink uitgedoste bruidstaart hebben gezorgd. Congrats aan het bruidspaar!

 

Zegt Jennifer Aniston binnenkort haar I do in Valentino >