Jeffrey Campbell-trouwschoenen

Ashbury Skies en Jeffrey Campbell sloegen de handen ineen voor een vernieuwende bruidsschoenencollectie.

Zit jij niet te wachten op mainstream klassieke bruidsschoenen voor onder jouw trouwrobe? Gelukkig biedt de samenwerking van indie schoenenretailer Ashbury Skies en schoenenontwerper Jeffrey Campbell hoop. De Cold Feet-collectie – applaus voor deze naam – is speciaal ontworpen voor de moderne bruid die niet bang is om met tradities te breken.

 
THE INDIE BRIDE
Met de onafhankelijke, urban bruid in gedachten klom Campbell in de designpen. Bruidsmode is tegenwoordig minder klassiek en meer vintage geïnspireerd, en dat zag de ontwerper wel zitten. 'Onze eclectische, urban edge past precies bij wat er nu gebeurt in de wereld van I do's,' verklaart hij aan PR Web. Ook Mary Sue Papale, creatief brein achter Ashbury Skies, is overtuigd dat de samenwerking zal aanslaan. 'Met Jeffs street sensibilities wisten we dat deze samenwerking verfrissend zou zijn in deze categorie. Bruiden willen steeds meer hun persoonlijke stijl uiten op hun huwelijksdag. Deze nichecollectie is een buitenkansje voor de indie bruid.'

Advertisement - Continue Reading Below

 

Trouwen in het kort? We zetten vijftien jurken op een rij >

 
De Cold Feet-collectie bestaat uit exclusieve varianten van bestaande schoenen van Jeffrey Campbell, als de beroemde Lita en de sleehak Damsel. Maar ook uit nieuwe ontwerpen, waaronder slippers met parels (ideaal voor een beach wedding), brogues, hakken en platte schoenen met unieke ornamenten (zoals leuke graveringen met I do).

 

Prijzen variëren van € 69 tot € 140. Benieuwd naar de schoenen? Bekijk en shop ze op www.ashburyskies.com.