Wedding-tip: Zankyou

Het moet de mooiste dag van je leven worden, maar het levert vaak ook een hoop stress op, zo'n bruiloft. Zankyou helpt je een handje door een platform te bieden voor je very own bruiloftsite.

Handig! Trouwwebsite Zankyou snapt precies hoe een moderne bruiloft in elkaar steekt. Natuurlijk wil je geen standaard peper- en zoutvaatjes als cadeau, maar een knap espressoapparaat, een iPad of zelfs een donatie aan een goed doel. En je gasten komen echt niet allemaal meer uit dezelfde regio – sommigen zelfs uit het buitenland. Digitale uitnodigingen, hotelinfo, verlanglijsten; alles valt te regelen, met slechts één klik op de knop.

Advertisement - Continue Reading Below

 

PRIVÉPAGINA
Oké, iets meer klikken op de knop dan één, maar handig en snel is-ie wel. De trouwsite is geheel in te vullen naar jullie eigen smaak en wensen. Wel zo fijn. Hoe het in zijn werk gaat? Op je eigen site maak je verschillende tabjes aan, zoals hotels (voor de niet-locals), een cadeaulijst, het gastenboek en een agenda. En je bepaalt zelf wie de pagina kan bekijken en berichtjes kan plaatsen. Geen wedding crashers, dus.

Meest gelezen

 

Zien: de überromantische trouwjurken van Matthew Williamson >

 

UP TO DATE
En dat is nog niet alles. Van de site is ook een app gemaakt (voor iPhone en Android), zodat iedereen elk moment van de dag up to date is. Geen verdwaalde bruidsmeisjes of gasten die de aanvangstijd uit het oog waren verloren. Leuke extra: je gasten kunnen met hun smartphone foto's maken van de dag en direct uploaden via de app, zodat je de volgende ochtend bij het ontbijt al met je brand new husband kunt nagenieten.

 

Aan de slag dus! Je ceremoniemeester zal je dankbaar zijn. Kijk voor meer info op Zankyou.nl, scroll om een beeld te krijgen even door de voorbeeldpagina en download de app via de website of in de App Store.

 

Bekijk hier de volledige collectie trouwjurken van Vivienne Westwood >