Trouwt Adele in Jenny Packham-jurk?

Zangeres Adele zou haar oog hebben laten vallen op een bruidsjurk van de Britse ontwerper Jenny Packham.

Wel verloofd, niet verloofd, wel in het geniep getrouwd, toch nog niet getrouwd; het liefdesleven van Adele houdt de gemoederen bezig. In de zomer van 2012 wisten zogenaamde insiders van alles te vertellen over ‘de stand van zaken’. Zo zou de Rolling in the Deep-zangeres bijvoorbeeld nog vóór de geboorte van zoon Angelo James – met dikke buik dus – met haar grote liefde Simon Konecki in het huwelijksbootje zijn gestapt. Niets bleek echter minder waar en dus ontkrachtte Adele het verhaal via Twitter.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BEST ORIGINAL BRIDAL GOWN

Maar verloofd dat zijn Simon en Adele, naar verluidt, nog steeds wél. En dus heeft de geruchtenmolen zich inmiddels verplaatst naar modeland. Want wie-o-wie maakt dé jurk van de Oscarwinnares voor Best Original Song? Volgens de laatste speculaties zou Jenny Packham de gelukkige zijn. En dat lijkt niet heel vreemd, deze Britse modeontwerper staat vooral bekend om haar fabuleuze bruidsrobes én Adele is al vaker in outfits van Packhams hand op de rode loper gespot.

 

‘Adele heeft haar zinnen gezet op Jenny Packham en is druk bezig om dingen in gang te zetten,’ fluisterde een anonieme bron aan de tabloids. ‘Ze is momenteel druk bezig haar ceremonie te plannen voor het eind van de zomer of begin herfst.’ Bij Jenny Packham heeft nog niemand het gerucht bevestigd…

 

Ook over Jennifer Anistons toekomstige trouwjurk weten insiders iets te melden >