Keira’s bruiloft: trouwjurk van Karl Lagerfeld?

Blommen, ringen en Frankrijk. Het begint er nu toch wel sterk op te lijken dat Keira Knightley vandaag trouwt en France. Zal ze naar het altaar schrijden in een trouwjurk van Karl Lagerfelds hand?

Redactiefavoriet Keira Knightley stapt volgens The Sun vandaag(!) dan echt in het huwelijksbootje met James Righton, frontman van de Britse band Klaxons. Alexa Chung en Kerry Nixon (Keira’s schoonzus) zouden aantreden als bruidsmeisjes, de ceremonie zou zeer intiem zijn én in slash bij Keira's huis in Frankrijk. De Anna Karenina-ster kocht drie jaar geleden het schilderachtige Franse optrekje met vijf slaapkamers, lavendelvelden en een wijngaard, net buiten Marseille.

Advertisement - Continue Reading Below

  

ONCE UPON A TIME…
Maar! De hamvraag blijft natuurlijk: wie tekende voor Keira’s trouwjurk? Ging eerder al het gerucht dat Karl Lagerfeld aan het schetsen is geslagen in opdracht van de actrice, nu lijkt dat bevestigd te worden. The New York Post is er namelijk wel errug zeker van dat het Chanel-hoofd Keira’s trouwjurk heeft ontworpen.

 

Ding ding dong, nog meer wedding bells! Trouwt Adele in Jenny Packham? >

 

Klinkt ook best aannemelijk aangezien de Britse beauty al sinds 2006 bij Karls Chanel-stal hoort als boegbeeld van het Coco Mademoiselle-parfum. Daarnaast schittert Keira binnenkort in Kaiser Karls nieuwste filmproject Once Upon a Time als Coco Chanel.  

 

Afijn, hopelijk weten we na vandaag meer, wanneer de 28-jarige actrice en James hun I do's (schijnbaar) uitwisselen. Hou ‘m dus hier.