Keira Knightleys gerecyclede trouwjurk

De I do’s zijn gezegd, de ring zit om de vinger; Keira Knightley en James Righton zijn echtelieden. Kunnen we het dan nu even over de jurk hebben?

Afgelopen zaterdag, in het diepe zuiden van Frankrijk spraken Keira Knightley en James Righton ten overstaan van maar liefst elf mensen hun huwelijksgeloften uit. Alexa Chung en Kerry Nixon (Keira’s schoonzus) traden aan als getuigen en ook Sienna Miller behoorde tot het uitverkoren groepje bruiloftsgasten.

 

BRIDEZILLA
Niet je typische bridezilla, die Keira… Er waren geen zeeën van witte rozen, er trad geen leger gasten uit den verre aan, het bruidsvervoer was simpelweg een Renault Clio en het voorgeschreven feestschoeisel bleek hakloos. En de bruid zelf? Die zag er eenvoudig doch beeldschoon uit in een tule strapless jurk, ballerinaatje, kransje van madeliefjes in het haar en een wit tweed Chanel-jasje om warm te blijven. Maar wacht eens even… heeft ze die jurk niet al eerder aan gehad?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Alle wilde verhalen over Karl Lagerfeld die achter de tekentafel kroop voor Keira’s trouwjurk ten spijt, lijkt het dat Keira gewoon lekker een oudje uit de kast trok. Wie goed kijkt, ziet dat haar trouwtenue wel heel veel lijkt op een creatuur dat de actrice naar een BAFTA-feestje in 2008 droeg. Met – pikant detail! – aan haar zijde toenmalige minnaar Rupert Friend.

 

Smullen! Keira Knightley als Coco Chanel >