De la Renta maakt trouwkaarten

Steek de uitnodiging of het bedankkaartje voor je bruiloft in een designerjasje, met het nieuwe briefpapier van Oscar de la Renta.

Meest gelezen

Dat Oscar de la Renta zijn neus graag in bruiloftszaken steekt, wisten we natuurlijk al. De designer ontwerpt de mooiste trouwjapons en bracht recentelijk zelfs een speciaal bruidsparfum uit. Maar dat het daar niet stopt, maakt hij duidelijk met zijn nieuwste project: briefpapier. In een bruiloftwaardig jasje.  

 
VAN KANT TOT BLOEMEN
In samenwerking met Paperless Post – vergelijkbaar met Hallmark – creëerde de ontwerper vijftig verschillende items; van uitnodigingen en bedankkaartjes tot briefpapier. Het prints en borduursels die erop te zien zijn, zijn geïnspireerd op De la Renta's bruids-, resort-, lente ready-to-wear en pre-fall collectie. Het resultaat biedt voor ieder wat wils: van vrolijk gebloemd tot klassiek kant.

Advertisement - Continue Reading Below

 
De kaarten en brieven zijn online te versturen naar al je genodigden voor € 0,19 per stuk. Helaas zijn de geprinte versies (nog) niet beschikbaar buiten Amerika. Bekijk desondanks de gehele collectie op de website van Paperless Post.

 
Ontwerp je eigen bruiloftsite vol informatie over dé grote dag via Zankyou >