Etsy & Nordstrom Present: Weddings

Maak van je bruiloft een knalfeest door ook de details vooraf goed onder de loep te nemen.

Modeketen Nordstrom vond voor een nieuwe, brede capsulecollectie een partner in Etsy (je weet wel, die website waar je te gekke arts and crafts kunt vinden). Het resultaat? Heel veel bijzondere items perfect voor jouw wedding; van opvallende gebaksvorkjes tot romantische haarspeldjes.
 
I DO
Zes designers zijn de gelukkigen die hun producten in zowel de Nordstrom-winkels als online mogen aanbieden onder de noemer Etsy & Nordstrom Present: Weddings. Zo zorgt Whichgoose voor bebloemde haaraccessoires, creëerde het merk Sweet Sorrella compacte spiegels met initialen (hallo, stiekeme make-upcheck!) en ontwierp Serephine klassieke accessoires voor hoofd, jurk en meer. Ook leuk: leg op de grote dag jullie ringen op een simpel, maar des te mooi schaaltje van Paloma, snij je taart aan met het gegraveerde bestek van Milk and Honey of versier de taart, champagneglazen of servetten met de gekrulde ijzerwaren van Anto Arts.
 
Gedurende twee maanden zullen alle items op Nordstrom.com staan, dus zorg dat je op tijd je slag slaat. Prijzen beginnen al bij € 11,23 voor twee toasting charms.
 
Doe een flinke dosis (unieke!) trouwkaarteninspiratie op via Pinterest >

Advertisement - Continue Reading Below