Zac Posen ontwerpt betaalbare trouwjurken

Modeontwerper Zac Posen komt met een collectie bruidswaar voor een prikkie.

Geen fortuin op je bankrekening staan, maar droom je al tijden van een beeldschone designertrouwjurk? Zac Posen kan die droom zomaar werkelijkheid laten worden. De Amerikaanse ontwerper komt namelijk met een lager geprijsde bruidswaarcollectie, zo laat USA Today weten. Dat doet hij overigens niet in z’n uppie. De collectie belooft een samenwerking tussen David’s Bridal en Zac Posen te zijn, onder de naam Truly Zac Posen.
             
BUDGETDESIGNERJURK
En met lager geprijsd, bedoelen we ook echt lager geprijsd. Waar je voor een reguliere avondjurk van Posens hand met gemak € 3000 betaald, kost een trouwjurk uit de Truly Zac Posen-collectie je slechts tussen € 650 en € 1015. In de collectie zitten overigens ook vijf ‘special occasion’-jurken, voor eveneens een schijntje (tussen € 150 en € 170).
            
Ook plus size-bruiden kunnen hun geluk niet op: alle jurken kun (via een speciale bestelling) gemaakt worden in de grootste maten.
           
Van plan het jawoord te geven na februari 2014? Boek dan rond die tijd een retourtje Amerika, voor een bezoekje aan David’s Bridal.
         
Mocht je nog wat tips kunnen gebruiken tijdens het shoppen van dé jurk: (trouw)jurkenontwerpster Monique Lhuillier geeft tips >

Advertisement - Continue Reading Below