Celeb-weddings: Diane & Joshua en Kim & Kanye

Welke beroemde mannen zijn er onlangs op één knie gegaan?

THE SEVEN YEAR ITCH
Spotten wij daar een verlovingsring om Diane Krugers ringvinger? Het lijkt er wel op. Tijdens een zorgeloos shoptripje in Los Angeles werd de actrice plots overvallen door flitsende camera’s. In het vizier? Kersverse bling, om dié vinger.

 

Zou vriendlief Joshua Jackson na zeven jaar dan eindelijk de vraag hebben gepopped? Laten we het hopen. Want: één van de knapste koppels in Hollywood. En: Diane is beste vrinden met Karl Lagerfeld, wat geheid een topper van een Chanel-trouwjurk gaat opleveren. Oh, en stiekem hopen we ook op een kleine Dawson’s Creek-reünie (jaha, wij waren fan) tijdens de ceremonie, aangezien Josh nog immer best buds met zijn ex-tegenspelers is. Mogen die trouwbellen al klingelen? Ah, toe?

Advertisement - Continue Reading Below

 

LOVE LOCKED DOWN
Wel, niet, wel, niet… Sinds de geboorte van kleine North West vorige week zaterdag draait de geruchtmolen rondom Kim en Kanye overuren. Roddel du moment? Een huwelijk. Tabloidkrant The Sun beweert dat Kanye West na Kim Kardashians bevalling pardoes naast haar bed hurkte met een knoeperd van een verlovingsring in de hand. De krant durft zelfs te zeggen dat het pronkstuk een ‘zeldzame zwarte diamant met tijgerstreep’ bevat en een whopping $770.000 heeft gekost. Daarnaast zou het koppel al in september hun I do’s uitwisselen in Parijs.

Meest gelezen

 

Maar hold your horses, volgens People – toch een stuk betrouwbaarder – heeft Kanye helemaal nog geen ring om Kims vinger geschoven, maar ‘staat een huwelijk zeker op de planning’. Net als nog veul meer kids trouwens, want Kanye wil er minstens zes met Kim, aldus The Huffington Post. Nu maar hopen dat de windrichtingen – South West anyone? – de volgende keren achterwege worden gelaten.

 

Jennifer Aniston stelt haar trouwerij met Justin Theroux nog even uit >