Ryan Gosling en Eva Mendes gaan trouwen

Ryan Gosling gaat zeer binnenkort op z’n knieën voor Eva Mendes.

Verder lezen op eigen risico.
Zijn we nog maar koud bekomen van het nieuws dat Ryan Gosling een grote pauze neemt van het acteren (wij stelden onszelf gerust met zijn mogelijke 10 opvolgers), krijgen we vanochtend nóg een klap te verwerken. Ryan.Gosling.gaat.trouwen. En niet met ons.

 

De knapperd plant volgens insiders een romantisch tripje weg met vriendin Eva Mendes om haar daar vervolgens spectaculair ten huwelijk te vragen. De actrice zou immers gezegd hebben dat ze voor haar veertigste verjaardag verloofd wilde zijn, en aangezien ze 39 op de teller heeft staan, begint Ryans klok te tikken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

RYANS RING…
‘Eva heeft Ryan verteld dat ze verloofd wilde zijn als ze 40 is, maar hij was toch al een aanzoek aan het voorbereiden,’ verklapt een bron aan Star magazine. ‘Hij heeft in het geniep gesprekken gehad met ontwerper Neil Lane over de ring.’

 

De insider voegt er ook nog even sappig aan toe dat het beroemde koppel op de set van Ryans regisseursdebuut How To Catch A Monster hun handen niet van elkaar af kunnen houden (oh stop!). ‘Ze zijn niet echt discreet. Ryan zit dan heel gefocust te kijken en dan geeft Eva hem een ondeugende blik om ‘m van de wijs te brengen. En tja, het volgende moment sturen ze iedereen de ruimte uit zodat ze kunnen ‘praten’.

  

Ugh, we feel your pain…

 

Pssst... Gaat ook Joshua Jackson binnenkort op één knie voor Diane Kruger? >