Adam Levine verloofd

Stop de persen. Adam Levine is op één knie gegaan voor zijn vriendin Behati Prinsloo.

Adam Levine gaat trouwen met zijn lief Behati Prinsloo. Afgelopen weekend heeft de Maroon 5-zanger zijn Namibische vriendin en Victoria’s Secret-model ten huwelijk gevraagd. Levines woordvoerder vertelde aan People: ‘Adam Levine en zijn vriendin Behati Prinsloo kondigen verheugd aan dat ze verloofd zijn. Het koppel is sinds kort weer bij elkaar en Adam proposed afgelopen weekend in Los Angeles.’
     

Advertisement - Continue Reading Below

Die zagen wij niet helemaal aankomen. De twee kwamen samen in juni 2012, slechts een paar maanden nadat Adam brak met het (eveneens) Victoria's Secret-model Anne Vyalitsyna. Vlak na nieuwjaar gingen ook Levine en Prinsloo uit elkaar. En het leek er op dat Levine daar niet lang rouwig om was, aangezien hij vorige maand in Mexico nog vakantie vierde met het 21-jarige model Nina Agdal. Naar eigen zeggen was dat echter slechts ‘having fun’. Blijkbaar kon de zanger Prinsloo toch niet uit zijn hoofd zetten en heeft hij nu definitief voor haar gekozen. Ach, het kan verkeren.

Meest gelezen

   
Babybelly voor Blake Lively? >

    
LOVE SOMEBODY
De zanger is eigenlijk nooit echt een one woman-men geweest. Hij verklaarde vorig jaar aan Details: ‘Er zijn twee soorten mannen; mannen die grote klootzakken zijn en mannen die écht van vrouwen houden, die vinden dat vrouwen de meest prachtige wezens op aarde zijn. Die laatste, dat ben ik. Misschien is dat de reden waarom ik overspelig was en met heel veel vrouwen wilde slapen. Juist omdat ik zoveel van ze hou.’ Juist. Vorige maand vertelde hij zelfs in het Amerikaanse tv-programma Oprah’s Next Chapter geen druk te voelen om te trouwen, hoewel hij in zijn verse single Love Somebody wél zingt dat hij voor altijd bij één iemand wil zijn.
    
Het zal ons benieuwen of deze verloving de einddatum zal halen…
    
Meer weddingbells: ook Kelly Osbourne zei 'yes' tegen een huwelijksaanzoek >