Beth Ditto getrouwd

Suprise! Beth Ditto gaat al een paar maanden als getrouwde vrouw door het leven.

De band Gossip, waar Ditto de frontvrouw van is, plaatste dinsdag een foto van haar bruiloft op Facebook. Volgens diverse Amerikaanse media trouwde Ditto in juni op Hawaii met haar vriendin en voormalig assistent Kristin Ogata, die overigens van oorsprong Hawaiiaanse is.

 

Primeur! Echtgenoten Doutzen en Sunnery poseerden voor H&M >

 

Ditto, die werd geboren als Mary Beth Patterson, liep blootvoets en – we kondigden het al aan – in een jurk van Jean Paul Gaultier met tule rok, laag uitgesneden body en sluier naar het altaar. Via Facebook bedankt de 32-jarige zangeres de ontwerper voor de 'droomjurk'. Ditto's echtgenote koos voor een wit pak met korte broek. Ook alle gasten gingen gekleed in het wit.

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘Nu we allemaal weer thuis zijn, en bijgekomen van alle geweldige gebeurtenissen en hebben kunnen nagenieten, zijn we blij dat we een foto van Beth en Kristins bruiloft kunnen delen,’ luidt het onderschrift van de foto op de Facebookpagina van Gossip. ‘Alle liefde en dank voor onze familieleden en vrienden, die met ons hebben meegevierd.’ Ook Jean Paul Gaultier mocht de foto nu ook eindelijk delen via Twitter. ‘Congratulations to the newlyweds! All the best for Beth (and) Kristin! Love, JPG,’ slingerde hij het digitale ruim in.

 

Zien: de prachtige coutureshow van Giambattista Valli vol wedding-waardige robes >