Charlotte Casiraghi zwanger & verloofd

Dubbel feest! Charlotte Casiraghi heeft een bun in the oven én stapt in het huwelijksbootje met acteur Gad Elmaleh.

De ja, ik wil’s vliegen je in Monaco om de oren. Eerst verklapte Andrea Casiraghi dat-ie eind augustus een ring om de vinger schuift van Tatiana Santo Domingo, nu blijkt ook zus Charlotte naar het altaar de hollen. De 27-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco gaat trouwen met haar 42-jarige lief Gad Elmaleh.

 

BROODJE IN DE OVEN
Maar er is meer! Charlotte en Gad, die elkaar kennen sinds november 2011, verwachten ook hun eerste spruit samen. Nog net voor Kerst is ze uitgerekend. Gad Elmaleh weet trouwens al wel hoe hij een luier moet verschonen, samen met de Franse actrice Anne Brochet kreeg hij twaalf jaar geleden zoontje Noé.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Theirs is a beautiful love story and now there is a baby on the way,’ zwijmelt een vriend van de Marokkaanse Gad Elmaleh aan People. ‘It's a proud moment for them.

 

DE TROUWJURK
Beginnen we meteen maar schaamteloos met speculeren. Zal de kleindochter van Grace Kelly trouwen in Chanel (ze rekent Karl immers tot haar beste designervriend)? Of klopt ze, als het gezicht van Gucci, bij Frida Giannini aan? We houden het voor je in de smiezen.

 

Oh darn! Adam Levine zweert binnenkort eeuwige trouw aan model Behati Prinsloo >