Video! Kate Bosworth over haar Oscar de la Renta-bruidsjurk

Afgelopen weekend beleefden Kate Bosworth en haar Michael Polish een ware sprookjesbruiloft in Philipsburg, Montana. Laat de actrice nou de kwaadste niet zijn, en ons allen een uitgebreide blik op haar droomjurk gunnen…

Welkom in atelier Oscar de la Renta, de plek waar de custom made robe tot stand kwam. In onderstaande video’s mogen we meegluren hoe de 30-jarige Kate de jurk doorpast (liefde op het eerste gezicht), stofjes voelt en chitchat met ome Oscar. Bovendien doet ze allerlei details over haar grote dag uit de doeken. Vinden wij helemáál niet erg.

 

SAY YES TO THE DRESS
Waarom ze voor een bruidsjurk van de hand van De la Renta ging? ‘He is the most legendary designer in my opinion, ever.’ Aldus Kate. ‘Because I love minimalism and I love a clean line so much I knew that I didn’t want really any embellishments. So when I spoke to Oscar he loved the idea of having the drama in the back,’ horen we Mrs. Polish in de video zeggen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer bruidsmoois van Oscar de la Renta >

 

Het resultaat is een vrij klassieke witte robe, simpel aan de voorkant, met een lage rug en lange sleep achter. Afgemaakt met een sluier en juwelen van Stephen Russel. Kate: ‘It's a dress that reflects the love I have for my partner, it's a reflection on my life, it's a reflection of the woman I've become.’ Saillant detail: hoe mooi ze de jurk ook vond, voor de receptie van de bruiloft koos Kate, zoals het een beetje celeb betaamt, gewoon voor een andere outfit. Een tulejurk met bloemenborduursels om precies te zijn. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

 

Start de band!