Wedding-update: Lauren verloofd en Pharrell getrouwd

Horen wij daar meerdere trouwbellen klinken? Deze celebs hollen naar het altaar.

TROUWINSPIRATIE VAN LAUREN CONRAD
‘We’re engaged!’ jubelt Lauren Conrad op haar website. Juistem, de realityster kreeg een knoeperd van een ring omgeschoven door vriendlief William Tell. Is het niet zoet. De 27-jarige laat weten dat ze in de wolken is en dat we de komende tijd heel veel trouwinspiratie op haar website kunnen vinden. Bij het artikel plaatste ze een foto van haar gloednieuwe (en zeer jaloersmakende) verlovingsring.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Extra smeuig: Lauren maakte het nieuws gisteren bekend, précies in het weekend dat ex Jason Wahler in het huwelijksbootje stapte met Ashley Slack. Toeval? Neh, da’s niets in Hollywood. Nu maar hopen dat Speidi de wedding komt crashen.

 

PHARRELL PUTS A RING ON IT
Lie-hief! Het muzikale genie Pharrell Williams is het afgelopen weekend getrouwd met model Helen Lasichanh. De twee begonnen in 2010 met daten en een jaar geleden ging Pharrell op z’n knieën. Samen hebben ze zoontje Rocket.

 

Thema van de, uiteraard, zeer modische trouwerij? Tartan. Echt. Pharrell draafde op in een roodgeruit pak en de bruid hulde zich in een blauwgeruite jurk met enorme pofmouwen. Daarnaast gaven Usher en Busta Rhymes een mini-concert weg tijdens de intieme trouwerij en werd de receptie op een groot jacht gehouden. Zucht…

 

Oe! Zijn Brad Pitt en Angelina Jolie in het geniep getrouwd? >