Stappen John Mayer & Katy Perry in het huwelijksbootje?

Gaat John Mayer binnenkort op één knie voor Katy Perry? Het lijkt er wel op.

Volgens insiders van het stel zijn de twee tortelduifjes zo gek op elkaar dat het niet lang meer zal duren voor ze hun I do’s uitwisselen. ‘Het is onvermijdelijk,’ vertelt een ingewijde aan E! News. ‘Iedereen wil dat ze zich gaan verloven, ze zijn zo perfect samen.’

 
WHO YOU LOVE
Een huwelijk tussen de twee zangers zou een droom zijn die uitkomt voor Katy. Onlangs gaf de Amerikaanse namelijk toe dat ze voor ze John ooit had ontmoet al een crush op hem had. ‘Hij is een genie en ik was al lange tijd een groot fan voordat ik hem eindelijk kon kussen.’ Aldus een jubelende Katy.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Strak plan: trouwen op het strand in de jurken van Mara Hoffmann >

 
Het is te hopen dat dit huwelijk een lang leven beschoren is. Veertien maanden na de geloften tussen Katy en de Britse grappenmaker Russell Brand strandde in februari 2012 het huwelijk al. Kort daarna viel ze in de armen van John, om daarna weer uit elkaar te gaan.  Maar dat was niet het einde van de liefdesaffaire. In de zomer zochten de twee muzikanten elkaar toch weer op en dit keer was het menens. Er werd zelfs meteen een liefdesduet, genaamd Who You Love, opgenomen. Poeh.

Meest gelezen

 
HOLLYWOOD HUWELIJKEN
Zou John Mayer na al die jaren van rokkenjagen dan eindelijk zijn wilde haren zijn verloren? Vorige week werd de zanger gespot in verschillende sieradenwinkels waar hij volgens ooggetuigen op zoek was naar een verlovingsring.

 
Cupido heeft 't er maar druk mee. Gisteren werd bekend dat Ashton Kutcher en Mila Kunis binnenkort ook trouwbellen horen klinken.

 
Zien! Christina Ricci’s couturetrouwjurk >