Keira Knightley recyclet trouwjurk

Waarom je trouwjurk maar één keer dragen? Keira Knightley trok haar Chanel-robe nogmaals uit de kast en verscheen er gisteravond mee op een liefdadigheidsgala.

Meest gelezen

Er is al veel geschreven en gespeculeerd over de trouwjurk van Keira. Voor haar huwelijk met grote liefde James Righton, frontman van de Britse band Klaxons, zou Karl Lagerfeld de jurk ontwerpen. Maar op de grote dag zelf in mei dit jaar, beweerden boze tongen dat de Britse beauty een Rodarte-jurk droeg. Die ze – shock-o-horror – eerder al eens aan had naar een BAFTA-feestje aan de arm van haar toenmalige minnaar Rupert Friend.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Lees hier alle details over de intieme trouwceremonie in Frankrijk >

 

HET MYSTERIE VAN DE TROUWJURK
Later bleek Keira’s trouwjurk toch wél van Chanel te zijn, van de hand van Karl Lagerfeld. Maar dat-ie als twee druppels water op het Rodarte-exemplaar leek stond buiten kijf.

 

Wat we wel zeker weten is dat Keira jurken recyclet. Gisteravond verscheen de actrice aan de zij van manlief James tijdens het liefdadigheidsgala SeriousFun in Londen. Dit keer combineerde ze haar strapless, poederroze jurk (van Rodarte of Chanel, wie zal het zeggen?) met een doorschijnende top, afgezet met kant en verruilde ze haar trouwballerina’s voor zilverkleurige, gehakte sandalen.

Meest gelezen

 

Oordeel zelf over Keira’s jurkenmysterie en bekijk ze hieronder de foto’s van de drie momenten...