Mary-Kate Olsen zei eerst nee tegen Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen heeft het spelletje goed onder de knie!

Olivier Sarkozy moest zich aardig bewijzen voordat Mary-Kate Olsen zijn knoeperd van een verlovingsring om haar kleine vingertje wilde dragen.

HARD TO GET
Een insider verklapt aan Us Magazine dat Sarkozy een jaar geleden al op zijn knieën ging voor de modemagnaat, maar dat ze ‘m toen afwees. Blijkbaar wilde ze nog even wined and dined worden, en moest de Franse bankier zich eerst nog maar eens bewijzen als perfecte toekomstige hubby. Gelijk heeft ze.

Advertisement - Continue Reading Below

Op déze datum gaan Kim Kardashian & Kanye West trouwen >

Blijkbaar wist de 44-jarige broer van de voormalig president van Frankrijk Mary-Kate te overtuigen, want afgelopen weekend werd ze met een enorme (en dan ook echt énorme) verlovingsring vastgelegd.

BABYNIEUWS?
De 27-jarige Olsen en Sarkozy begonnen in 2012 met daten en worden sindsdien overal druk knuffelend vastgelegd. De Fransman was eerder getrouwd met Charlotte Bernard en heeft samen met haar kinderen Julien (12) en Margo (10). Dat-ie nog een keer papa wordt zit er dik in, want naar het schijnt kan Mary-Kate niet wachten om zwanger te worden.

Tweelingzus Ashley en haar ouders zijn volgens de bron dik tevree met MK’s nieuwe lief en vinden dat ‘Olivier het beste is wat haar ooit is overkomen’.  

Mila Kunis en Ashton Kutcher brengen hun liefde naar jouw tv-scherm >