Dit moet je weten over de opmerkelijke verlovingsring van Mary-Kate Olsen

Onder wat voor knoeperd het linker ringvingertje van Mary-Kate Olsen sinds kort bijna bezwijkt? Wij hebben alle ins en outs.

Het was niet te missen: afgelopen weekend werd Mary-Kate Olsen met een joekel van een gouden ring om dié vinger op de kiek gezet. Oef, vanuit de verte zag haar nieuwe bling er verdacht veel uit als een groot uitgevallen zegelring (iek), maar onderzoek wijst uit dat het ding wel degelijk knap is. En vintage bovendien.

Oh! Mary-Kate Olsen zei eerst nee tegen Sarkozy >

ONE-OF-A-KIND CARTIER
Het gaat om een vintage ring van Cartier uit 1953 en is gekocht tijdens een veiling van Sotheby’s. Er werd eerst gefluisterd dat vintageliefhebber Mary-Kate haar eigen verlovingsring wilde uitkiezen, dus of zij of Olivier Sarkozy het bordje omhoog heeft gehouden is niet bekend. Het juweel is op 6 februari gekocht, dus het duurde niet erg lang voordat het ding aan de vinger van het stijlicoon preek. De prijs? $81.250 (€ 59.168).

Advertisement - Continue Reading Below

Dít is de dag waarop Kim Kardashian ‘ja’ zegt tegen Kanye West >

Nog best schappelijk als je het vergelijkt met Angelina Jolie ($500.000) en Kim Kardashian ($8 miljoen!) en in je achterhoofd houdt dat Mary-Kate een schamele $150 miljoen waard is en Sarkozy zo’n $60 miljoen. Wellicht één van de geheimen achter hun uitpuilende bankrekeningen.

Mary-Kate Olsen en de Franse Olivier Sarkozy zijn inmiddels twee jaar een setje. Nu is het nog wachten op De Jurk!

Mila Kunis & Ashton Kutcher stappen ook in het huwelijksbootje! >