Krijgt Mila Kunis een koninklijk vrijgezellenfeest?

Love is in the air. Het regent verlovingsringen (Mary-Kate! ElizabethChloë!), maar het huwelijk van Ashton Kutcher en Mila Kunis wordt ongetwijfeld dé bruiloft van het jaar.

Na twee jaar samen en maanden van speculaties ging Ashton dan eindelijk op één knie en schoof een knoeperd van een diamant om Mila's vinger. En alsof dat allemaal nog niet jaloersmakend genoeg was horen we nu geluiden dat de That 70's Show-actrice een wel heel royaal vrijgezellenfeestje te wachten staat. Als we de geruchten mogen geloven wordt dat festijn namelijk georganiseerd door niemand minder dan Prinses Beatrice van Engeland

Advertisement - Continue Reading Below

Zijn Cara Delevingne en Michelle Rodrigues ook al verloofd? >

ROYALS
Het lijkt misschien een gekke combi, maar Mila en Beatrice zijn ware BFF's. De twee leerden elkaar kennen toen Ashton gekozen werd als 500e ruimtereiziger op de Virgin Galactic, waar Bea's beau Dave Clarke voor werkt. De vier brachten vorig jaar zelfs een vakantie in St. Tropez door op het koninklijke jacht. Wederzijdse vrienden wisten aan Daily Star te melden dat Beatrice bijna net zo enthousiast is over de verloving als het stel zelf. 'Bea heeft beloofd dat er een paar verassingen zullen zijn. En Mila weet beter dan aan te nemen dat ze zich in zal houden, alleen maar vanwege haar status,' vertelden ze. Het feest staat gepland voor mei en zal hoogstwaarschijnlijk in Cannes plaatsvinden, kunnen ze meteen langs het filmfestival.