Gaan Lady Gaga & Taylor Kinney trouwen?

Lady Gaga en smoking hot Taylor Kinney plannen een tripje naar het altaar.

Als we het laatste geroezemoes moeten geloven tenminste. De twee zijn alweer wat jaren dolgelukkig samen en trouwgeruchten doken dan ook eerder al op. Nu lijkt het er echter toch sterk op dat die ongetwijfeld onvergetelijke trouwjurk er gaat komen.

DE PERFECTE RING
De 32-jarige Taylor zou volgens In Touch al maanden aan het speuren zijn naar een verlovingsring en heeft zelfs al aan vrienden verteld dat-ie binnenkort op één knie gaat voor Gaga. De hete acteur wilde volgens ingewijden al op Gaga’s 28ste verjaardag, op 28 maart, de grote vraag stellen, maar de perfecte ring liet nog even op zich wachten.

Advertisement - Continue Reading Below

Schijnbaar is het geen makkelijke zoektocht voor Kinney, die een unieke ring wil vinden die bij de persoonlijkheid van de zangeres past. Dat lijkt ons ook een flinke klus.

YOÜ & I
De vonk tussen Lady Gaga en Taylor Kinney sloeg in 2011 over toen ze hem charterde voor de clip van haar romantische nummer Yoü and I. Daarna waren de twee onafscheidelijk en vorig jaar jubelde Taylor – die nu schittert in de komedie The Other Woman – nog aan The Sun hoe gelukkig-ie was met Gaga: 'Ik kijk op tegen een sterke vrouw, misschien is dat de reden dat ik voor Gaga viel. Ze werkt enorm hard en is heel sterk en inspirerend, net als mijn moeder, met een geweldige werkethiek.

Meest gelezen

Ik wil mijn moeder kleinkinderen geven, natuurlijk. Ik denk dat ik een goede vader zou zijn. Ik zou het geweldig vinden, en ik ben nu over de dertig. Mijn moeder wil natuurlijk ook dat ik ga trouwen en kinderen krijg. Ze heeft Gaga ontmoet, we daten nu al een tijdje, en we hebben een sterke relatie en ik ben erg gelukkig. I’m a very lucky guy.'

Ah gos, wij gokken zo dat die huwelijksbellen binnenkort wel gaan klingelen.  

Hmm... Lady Gaga doet dus iets heel vreemds met haar gezicht >