Bruiden in spé opgelet! Deze 10 apps móet je even downloaden

Hoera, verloofd! Maar dan begint de – mogen we dat zeggen? – ellende. Al dat geregel! Je zou bijna vergeten dat trouwen leuk is.

Adem in, adem uit; met deze apps op je iPhone draai jij zo je droombruiloft in elkaar.

> Weddinggawker lite: Deze app geeft je bakken inspiratie voor je trouwdag met foto’s van bloggers uit alle landen van de wereld. Tik op een foto en je belandt op de bloggerspagina met meer details. Meld je aan en je kunt je lievelingsfoto’s opslaan.

> Make Your Wedding: Met de 30 DIY-projecten en de bergen ideeën die deze app jou voorschotelt, maak je jouw trouwdag precies zoals jij ‘m wil. De video’s, foto’s en teksten leren je hoe je makkelijk en met maar een paar centen een originele trouwdag organiseert.

Advertisement - Continue Reading Below

> WeddingHappy - Wedding Planner: Wees gewaarschuwd: deze app weet van serieus plannen. Geef je trouwdatum op en hij maakt een schema voor je met daarin wat je wanneer moet doen (schrik niet). Enige minpuntje: de verkooppunten die de app aanraadt, zijn er niet in Nederland. Maar voor plannen krijgt-ie een dikke tien.

> Appy Couple: Vaarwel duizend vragen van Jan en alleman over je bruiloft! Via deze app breng je iedereen die het moet weten op de hoogte van de laatste vorderingen.

Meest gelezen

> Vera Wang on Weddings: Jij wil een stijlvolle trouwdag? Vera Wang helpt. Neem haar persoonlijke stijladvies, planervaring en inspirerende foto’s ter harte.

> Net-a-Porter: Voor al je bruiloftsinkopen. Meer hoeven we niet te zeggen.

> Postagram Postcards: Met deze app maak je je uitnodigingen gewoon zelf. Kies elke foto die je maar wil en – klik! – de uitnodigingen zijn de deur uit.

> Red Stamp Cards: Minstens zo leuk voor je uitnodigingen is Red Stamps Cards. Kies je foto, leuk ‘m op met wat grafisch spul en klaar.

> What Makes Love True by Tiffany & Co.: Hint je lief naar de mooiste verlovingsring toe of zoek samen de beste trouwringen uit met deze app. En vooral: droom even weg bij de mooiste liefdesverhalen.

> Wedding Party - Getting married?: Deze app is niet alleen handig bij de voorbereidingen, maar doet ook achteraf deugd. Hij plant je trouwdag en verzamelt na afloop alle foto’s die op de grote dag zijn gemaakt. Handig!

Hebben we nog een topper, hoewel die vast allang op je telefoon staat: ELLE’s eigen Wedding-app >