Een dag zonder ‘nieuws’ over Kimye’s bruiloft

…is een dag niet geleefd.

Wat moeten we ná 24 mei? Als het huwelijk van Kim en Kanye voorbij is? Wie het weet, mag het zeggen. Tot die dag kunnen we ons vermaken met het ene belangrijke bericht na het andere.

Want jawel: er is wederom een lek in de huwelijksorganisatie. Lana Del Rey komt het stel toezingen. Op het eerste gezicht niet schokkend, ware het niet dat Lana een eerder verzoek van Kanye heeft geweigerd (tijdens het aanzoek; Kanye wilde dat ze zou komen omdat Kim het nummer zo ge-wel-dig vindt, bla bla).

Advertisement - Continue Reading Below

Lana zei dus nee tegen Kanye. En dat kan natuurlijk niet. Want Lana’s Young and Beautiful is Hun Liedje. U begrijpt: Kanye heeft het haar nogmaals vriendelijk verzocht, een kleine hap uit het huwelijksbudget (iets van 6 cijfers) gereserveerd plus een vliegticket voor de zangeres geboekt. En Lana komt.

DAT ANDERE WERELDBEROEMDE STEL
De 27-jarige zangeres is uiteraard slechts één van de vele gasten die speciaal naar Parijs worden gevlogen voor de plechtigheid. Denk aan de hele Kardashian-familie (uiteraard), plus de nodige klinkende namen uit de modewereld, als Anna Wintour, Donatella Versace en Riccardo Tisci.

Meest gelezen

Kimye hoopt trouwens ook dat dat andere wereldberoemde stel zijn belofte nakomt en op tijd in Versailles zal zijn voor de huwelijksvoltrekking. Gelukkig zijn er weinig liften in het paleis, dus da’s één excuus minder.

PS Voor wie het gemist heeft: er was de afgelopen dagen enige paniek over de locatie. Kimye zou niet in Parijs gaan trouwen. Zie jij het voor je? Niet in Parijs, maar in Florence.

Vele berichten en speculaties verder bleek dat Parijs wél de locatie is, om precies te zijn: Versailles. En de wereld kon weer opgelucht ademhalen.

(We hopen niet dat Kim zich voor haar jurk heeft laten inspireren door Marie Antoinette… Haar vorige bruidsjaponnenontwerpster denkt overigens dat Kim voor minimalistisch gaat.)