Wat gaat Kanye West dragen tijdens Het Huwelijk?

Van iemand die zichzelf Yeezus noemt kun je immers alles verwachten.

Over Kims jurk en de locatie – Versailles, Florence, Mars – is al heul veel gespeculeerd, maar de vraag die op onze lippen brandt: waar gaat Kanye, excusez, Yeezus zich in hullen tijdens De Grote Dag? Wij doen vijf voorzetjes:

Een kroon. Want Kanye verwijst het liefst naar zichzelf en Kim als ‘royalty’. Wellicht dat ze in Versailles nog een exemplaar hebben liggen.

 

Een Maison Martin Margiela-masker. Als een soort van sluier; je ziet Yeezus immers niet iedere dag trouwen. Bovendien hoeft-ie zich dan geen zorgen te maken dat er wellicht per ongeluk – shock-horror! – een lachje om zijn mond verschijnt wanneer Kim richting altaar loopt. Met De Kus wordt het echter wel lastig.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Een leren joggingbroek. Om nog maar eens even duidelijk te maken dat hij de uitvinder is van de leather jogging pants. Hij, hoor je? HIJ!

 

Dameskleding van Céline. Kanye en Kim werden de afgelopen week meerdere malen bij de Parijse boetiek gespot. En hij trok eerder een ontwerp van Céline aan waar-ie nog verrassend goed mee weg kwam. Die rokkenperiode was een minder goed idee:

 

Gewoon een pak. Omdat ook Kanye zo nu en dan inziet dat less zoveel meer is. Alhoewel, trouwen in een fort in Florence en je gasten rondleiden door een afgehuurd Versailles… We houden ons hart vast.