Is Olivia Palermo stiekem getrouwd?

Had ze ons niet éven iets kunnen laten weten?

De stiekemerds. Olivia Palermo en haar Duitse model Johannes Huebl hadden voor dit najaar een grootse bruiloft op St Barths in gedachten. Maar vanwege Johannes' visumprobleempjes, zo weet de New York Post, zag het (wat ons betreft) knapste verloofde stel ooit zich genoodzaakt een vluggertje in het gemeentehuis van Manhattan te doen. De enige 'gasten' afgelopen zaterdag waren volgens de NYP een vriend van Johannes en de ouders van Olivia.  

Advertisement - Continue Reading Below

OF TOCH NIET?
Als het waar is, vinden wij dat minstens zo romantisch. Alleen wel errug jammer dat de bruiloft waar we ons zo op verheugd hadden, nu niet door is gegaan. Of...? Om het verhaal een Hollywood-waardige draai te geven: de woordvoerder van Olivia ontkent het huwelijk. En zegt:

'They had always planned to have a small civil wedding in June. The whole visa thing is not relevant. They have been together for six-and-a-half years, they got engaged this past January. They travel so much during the summer, they really don’t have much time to plan things. They are not married yet. They are doing a much smaller civil ceremony in the States this month and they are planning to do something much larger later on.'

We gaan er maar even vanuit dat vandaag bekend wordt of ze nu wel of toch niet zijn getrouwd. En áls ze dus nog in juni gaan trouwen, mogen ze wel opschieten. Enige feit is wel dat het stel vorige week in ondertrouw is gegaan. Dus die bruiloft? Die komt er hoe dan ook aan.

Ondertussen vermaak je je met de 16 mooiste foto's van Olivia en Johannes samen >