Fearne Cotton trouwde haar rockster en dit was haar jurk

Afgelopen weekend werd Fearne Cotton 'Mrs. Wood'.

Meest gelezen

‘The happiest day. So full of love. Family I love. Friends I couldn't live without. The soul mate. This moment I will never forget. ❤’ postte een over-the-moon Fearne Cotton dit weekend op Instagram. Het moge duidelijk zijn: het was haar de bruiloft wel.

De Britse radio-dj en socialite gaf haar jawoord aan Jesse Wood (zoon van Ron Wood), met wie ze vorig jaar zoontje Rex kreeg. Ze deed dat in een door Peter Dundas custom made Emilio Pucci-jurk, met – hoera – genoeg fotografen in de buurt zodat wij ook een beetje kunnen meegenieten (move over Kimye). Oh ja, en Tom Odell kwam een moppie zingen voor de newly weds. Wij tekenen ervoor.

Advertisement - Continue Reading Below

BLOOTVOETS
Saillant detail: qua accessoires koos Fearne voor hoge strappy sandals, een pailletten haarbandje en handtasje. Maar op de receptie verscheen ze al op blote voeten met de killer heels in haar hand. Peter Dundas lijkt het overigens goed te doen in de categorie celebrity weddings. Vorige maand droeg Poppy Delevingne al een jurk van zijn hand op haar Marrakech-bruiloft.

Dit droeg Olivia Palermo op haar bruiloft >

Meest gelezen