Zijn Bradley Cooper en Suki Waterhouse getrouwd?

Ho, stop, wacht… spotten we daar twee identieke ringen om de ringvingers van Bradley Cooper en Suki Waterhouse?

Na Ryan Gosling lijkt nu ook Bradley Cooper volledig van de vrijgezellenmarkt te zijn. Voor iedereen die hét nieuws van de week (naast Angelina Jolie’s onnodig uitgelekte drugsvideo natuurlijk) heeft gemist: Ryan Gosling wordt vader. Eva Mendes schijnt naar verluid al zeven(!) maanden zwanger te zijn van de The Notebook-acteur.

Terug naar Bradley (39) en Suki (22). De twee zijn inmiddels achttien maanden samen (lees: vrij lang in celebville); sprake over een huwelijk of verloving is er niet geweest. Tot nu. De twee zijn in Londen na een avondje stappen gespot met Michael Fassbender, Metallica’s Lars Ulrich en Jessica Miller, waarna de paparazzifoto's op het internet verschenen. ‘Nog niets spannends,’ horen we je denken. Maar! Op de kiekjes zien we toch echt twee identieke ringen om de ringvingers van Bradley en Suki blinken… (Bekijk de foto’s hier >)

Advertisement - Continue Reading Below

VERLOOFD OF GETROUWD?
Dus willen we weten: zijn de twee verloofd? Of zijn ze stiekem getrouwd? Ouderwetsche vriendschapsringen? Of zou het mogelijk zijn dat de twee identieke smaak qua sieraden hebben? Toegegeven: er zijn (nog) geen keiharde bewijzen, maar hoe leuk zou dit zijn? De Britse blonde beauty en de op-en-top Amerikaanse hunk, samen, voor altijd. Wij zien het wel zitten, helemaal na het zien van de twee lovebirds op de tribune van Wimbledon 2014 vorige week.

Afijn, de tijd zal het leren. Wij gaan duimen draaien en houden je uiteraard op de hoogte over de liefdesperikelen van Bradley en Suki.

Dit celebritykoppel was índerdaad stiekem getrouwd (zonder ook maar iets te zeggen) >