Belangrijke update(s) over dé celebrity-bruiloft van september

Omdat je zonder deze informatie de dag natuurlijk niet goed doorkomt.

George Clooney en zijn Amal Alamuddin gaan nog steeds trouwen. Sterker nog (update 1): het stel is officieel in ondertrouw gegaan in het gemeentehuis in het Londense Chelsea. Het bewijs is uiteraard vastgelegd en gaat de hele wereld over. (Moet je wel even weten dat het in de UK gebruikelijk is om de lijst met aanstaande trouwparen in het gemeentehuis op te hangen, om door iedereen bewonderd te worden.)

Advertisement - Continue Reading Below

Update 2: de bruiloft gaat plaatvinden in Italië (ook bevestigd op De Lijst). En WWD weet dat Venetië de specifieke locatie is. Sterker nog, George en Amal hebben een heel eiland geregeld voor het feestweekend. Maar! Ze houden het klein.

Update 3: 20 september. Noteer die vast in uw agenda, dan gaat het gebeuren.

Update 4: (het houdt niet op vandaag): wie maakt het trouwpak van George? Die eer gaat naar zijn favoriete ontwerper, Giorgio Armani. Een compleet ontwerpteam is, volgens WWD, onlangs naar George's huis aan het Comomeer afgereisd om de aanstaande bruidegom en zijn entourage op te meten.

Zo, kun jij weer verder met je dag. En nee, over de trouwjurk van Amal is nog niets bekend. Behalve dat ze ineteresse heeft getoond in verschillende ontwerpers, waaronder Oscar de la Renta.

Ondertussen kijkt Kim Kardashian niet zo lekker terug op haar toch niet zo perfecte Grote Dag. WIE was er dronken? >