Angelina Jolie & Brad Pitt zijn getrouwd!

Het Hollywood-huwelijk der Hollywood-huwelijken heeft plaatsgevonden!

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn afgelopen zaterdag getrouwd in Chateau Miraval in Frankrijk, zo laat de woordvoerder van het koppel weten.

De ceremonie werd bijgewoond door een select groepje vrienden en familie en, uiteraard, door de kinderen van het bekende koppel, die een speciale rol hadden op De Grote Dag. De woordvoerder van Brangelina laat aan AP weten:

'Jolie walked the aisle with her eldest sons Maddox and Pax. Zahara and Vivienne threw petals. Shiloh and Knox served as ring bearers.'

Advertisement - Continue Reading Below

Brad en Angelina leerden elkaar in 2004 op de set van Mr. en Mrs. Smith kennen, zo'n negen jaar geleden. Toentertijd was Brad nog met Jennifer Aniston getrouwd, maar kort nadat de film in de bioscoop draaide gingen de twee uit elkaar.

In 2012 ging Brad op z'n knieën voor Angelina en sindsdien waren de trouwgeruchten niet van de lucht. Zo werd onlangs nog beweerd dat ze in het geniep getrouwd zouden zijn.

Brad Pitt en Angelina hebben zes kinderen samen: Maddox (13), Pax (11), Zahara (9), Shiloh (8) en de tweeling Knox en Vivienne (6). Angelina Jolie is ook getrouwd geweest met Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton.

Gefeliciteerd!

En nu met z'n allen: AAAAH!

De allermooiste foto's van Angelina Jolie en Brad Pitt op een rij >