Benedict Cumberbatch is verloofd, en zó kondigde hij het aan

Een donkere dag voor Cumberbitches wereldwijd.

Benedict is verloofd. Vergeven. Officieel bezet. Nu zat dat er natuurlijk wel aan te komen, want hij hokt al jaren met vriendin Sophie Hunter, maar nu het zo zwart op wit staat is het toch even slikken.

‘THE ENGAGEMENT IS ANNOUNCED…’
Vandaag stuurde zijn woordvoerder er namelijk dit zeer formele bericht uit:

Mr BT. Cumberbatch and Miss S.I. Hunter: The engagement is announced between Benedict, son of Wanda and Timothy Cumberbatch of London, and Sophie, daughter of Katharine Hunter of Edinburgh and Charles Hunter of London.

Advertisement - Continue Reading Below

Voor degenen die het in normale taal nogmaals willen horen (wát doen ze ons aan!), bevestigt Benedicts woordvoerder het ook nog even iets gezelliger aan de Daily Mail:

I am delighted to confirm this morning's announcement that Benedict Cumberbatch and Sophie Hunter are engaged.

Wie precies de eer krijgt om Mrs. Cumberbatch te worden? Welnu, de 36-jarige Sophie Hunter dus, die werkt als theaterregisseur. Ze studeerde af aan Oxford University en studeerde daar Frans en Italiaans. Daarna plakte ze er ook nog even een studie aan een prestigieuze theaterschool in Parijs aan vast.

Een prachtige match voor Benedict dus (grrr). En nu is verdikkeme George ‘Eeuwige Vrijgezel’ Clooney ook al getrouwd… Gelukkig hebben we altijd Leonardo DiCaprio nog.

Inspiratie voor Sophie: zijn dit de mooiste bruidsjurken ooit? >