Hier shop je Beyoncé’s bruidmeisjesjurk

Grootverdiener Beyoncé loopt heus niet alleen maar in peperdure kleding rond. Zelfs niet als de gelegenheid in kwestie de bruiloft van haar hoogsteigen zuster is.

Meest gelezen

Haar recente deal met budgetketen Topshop bewees het al: zelfs Beyoncé let wel eens op de kleintjes. Op Solange’s grote dag – de zangeres stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar 23 jaar oudere liefde Alan Ferguson – verscheen grote zus Bey in een simpele witte bodycon jurk, waarvan we zojuist de oorsprong hebben achterhaald. Het Amerikaanse Torn by Ronny Kobo is het gelukkige label dat dankzij Queen Bey nu alle ogen op zich gericht heeft.

Advertisement - Continue Reading Below

Voor een beschaafde 349 dollar (zo’n € 280) sleepte Beyoncé haar bruidsmeisjesrobe in haar digitale winkelmand. En ja: dat kun jij ook doen. Want de jurk ís nog te koop, oa in deze webshop, die naar Nederland verscheept.

Celebrity's als Lara Stone, Chanel Iman en Rosie Huntington-Whiteley struinen trouwens ook regelmatig in een ensemble van Torn over een rode loper. En ook Beyoncé is al eerder in het label gespot:

 

Bekijk hier alle foto’s van Solange Knowles’ bruiloft >