Tina Knowles onthult waarom Solanges bruiloft bijna een ramp werd

Mama Tina doet een boekje open over de bruiloft van Solange.

'De bruiloft belichaamde Solange en haar artistieke relatie met Alan, niemand kon het droog houden tijdens de geloften,' vertelt moeder Tina. Maar het had niet veel gescheeld of Solanges bruiloft was in het water gevallen, zo kopten de tabloids eerder deze week al. In een interview met Entertainment Tonight vertelt haar moeder eindelijk over de verschrikkelijke uitslag die de 28-jarige zangeres tijdens de grote dag in haar gezicht kreeg.

Advertisement - Continue Reading Below

'De bruiloft en het diner gingen goed, maar in de straten van New Orleans danste ze zo hard dat ik denk dat ze oververhit was. En ik denk dat ze een allergische reactie op het zeebanket kreeg,' vertelt Tina Knowles. Maar, gelukkig kwam daar grote zus Beyoncé to the rescue. 'Beyoncé nam haar mee terug naar het hotel en gaf haar Benadryl en Cortison. Ze heeft gedoucht en twee uur later verscheen ze weer bij de receptie voor haar moeder-zoon-dans en had een geweldige avond.'

Meest gelezen

Na die dans moest Solanges 10-jarige zoon Julez overigens linea recta naar bed. 'Blue Ivy mocht ook niet komen, de afterparty was alleen voor volwassenen,' aldus Tina. Maar als het aan haar ligt zijn er bij de eerstvolgende gelegenheid alleen maar méér kinderen aanwezig. 'Ik heb twee kleinzoons en een kleindochter. Ik mag niet klagen, maar ik ben altijd klaar voor meer kleinkinderen,' vertelt ze.

Maar uh-oh, hint Beyoncé in haar nieuwe nummer dan toch op een scheiding? >