Johnny en Amber gaan trouwen - en nu echt!

De twee stappen volgend weekend op een eiland in het huwelijksbootje.

Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen. En wel volgend weekend op Johnny's privé-eiland in de Cariben. Amber zal een jurk van Stella McCartney dragen. Johnny waarschijnlijk veel kettingen en een hoed.

Heb je dat eerder gehoord? Kan kloppen. Ondanks dat de twee niet eens zo heel lang samen zijn, hebben we ondertussen al tot vervelens toe berichten over een ophanden zijnde huwelijk gehoord - in december nog wist The Sun met zekerheid te vertellen dat de twee tijdens een groots nieuwjaarsfeest zouden trouwen. Maar nieuwjaar kwam en ging en van een huwelijk leek geen sprake. (Het was dan ook een bericht uit The Sun...)

Advertisement - Continue Reading Below

Hoe weten we dan dat dit laatste nieuws wél waar is? Zeker weten doen we niks, maar het feit dat vrijwel alle grote outlets het huwelijk van volgend weekend als feit brengen, maakt het wel héél waarschijnlijk. Daarbij zegt ook People, die de verloving vorig jaar als eerste kon bevestigen, dat het zo is.

Volgens Page Six, die het bericht vrijdag als eerste bracht, zal het een intieme ceremonie met slechts 50 gasten zijn. En omdat er zo weinig slaapplekken op het eiland zijn, verblijven de gasten allemaal samen op één jacht. Klinkt nu al als een goed feest.

Kijk nu! De nieuwste Game of Thrones-trailer>

Gigi Hadid deelt een schattige 'toen & nu'-foto>