Dit is dé jurk waarin Sophie Hunter trouwde met Benedict Cumberbatch

En hij is fantastisch.

Ein-de-lijk daar: een foto van dé trouwjurk waarin Sophie Hunter haar jawoord gaf aan Benedict Cumberbatch.

Paparazzi kwam er niet aan te pas afgelopen Valentijnsdag in een idyllisch klein Engels kerkje waar Benedict Cumberbatch en Sophie Hunter ringen uitwisselden. Maar gelukkig kunnen Cumberbitches nu, dik een maand later, alsnog zien in welke prachtige – sorry! – bruidsrobe de one and only Mrs. Cumberbatch trouwde.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat wil het geval? Het designproces van De Jurk werd door fotograaf Annie Leibovitz vastgelegd voor een exclusieve serie in de Amerikaanse Vogue. Maar bij Huize Valentino, waar de jurk dus gemaakt is, zijn ze de beroerdsten niet. Eerder vandaag deelden ze onderstaande foto alvast op Instagram.

Op de foto zien we Sophie, met op dat moment al een aardige bun in the oven, in een keizerlijke, vloerlange en met de hand geborduurde witte jurk bovenop de snijtafel staan, met aan haar voeten Valentino-designers Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli.

Sophie Hunter bevindt zich trouwens vaker in goed gezelschap; Mr. Valentino zelf dook eerder al achter tekentafels voor de bruidsjurken van celebrities als Elizabeth Taylor, Anne Hathaway en onze eigen Máxima.

 

Ondertussen is er dus een kleine Cumber-baby op komst

Chiara Ferragni is nu dus een it-bride >

Up-close: de verlovingsringen van celebritykoppels >