Dit is wat je horoscoop zegt over je trouwdag

Ben je een relaxte bruid of een bridezilla? Dit is wat de sterren erover zeggen.

Meest gelezen

RAM
Je bruiloft is een opwindende dag vol passie. Je werkt keihard om ervoor te zorgen dat alles perfect lijkt en niemand iets merkt van de enorme chaos achter de schermen. Net als je trouwjurk, komt ook de dag zelf met een vleugje drama. Elk onderdeel van de dag is fascinerend en dat is precies hoe je het wilde.

Bridezilla Moment: In een fractie van een seconde kan er een enorme driftbui ontstaan, maar gelukkig is 'ie net zo snel weer over.

Advertisement - Continue Reading Below

STIER
Het is een waardevolle en memorabele dag en kosten nog moeite worden gespaard voor je bruidsjurk, het eten, de tafelschikking – het hele plaatje is picture perfect. Stier is een romantisch sterrenbeeld en je bruidsjurk dus ook.

Bridezilla Moment: Je betaalt voor de állerbeste service en die verwacht je dus ook. De HELE dag.

TWEELINGEN
Tweelingen laten gedoe en organisatie graag aan iemand anders over. Jouw enige doel is plezier hebben, genieten van je dag en ervoor zorgen dat het voor iedereen (maar vooral voor jezelf!) een memorabele ervaring is. Je stijl is ingetogen maar elegant en hoe dan ook interessant.

Meest gelezen

Bridezilla Moment: Je bent ondeugend en dus zou manlief nog wel eens bang kunnen zijn dat je de benen neemt.

KREEFT
Je besteedt veel tijd aan je geloften en de ceremonie, maar daarna is het één groot feest. Jouw dag ademt sfeer en elegantie en je zorgt ervoor dat al je gasten zich welkom, geliefd en speciaal voelen.

Bridezilla Moment: Je bezorgt je wedding planner bijna een hartaanval door op het laatste moment ergens over van gedachten te veranderen.

LEEUW
Om indruk te maken op een Leeuw moet het groots en gedurfd zijn. Je boekt de állermooiste locatie, de beste fotograaf en arriveert (een tikkie) fasionably late. Jij bent tenslotte de belangrijkste persoon die dag. Je jurk is uitgesproken en je geniet volop van alle aandacht – en zo hoort het ook!

Bridezilla Moment: Je bent gewend om de touwtjes in handen te hebben, maar vandaag moet je ze loslaten, vertrouwen op de mensen om je heen en je best doen om niet de diva uit te hangen.

MAAGD
Voor jou is élk detail belangrijk; van je entree tot de manier waarop de servetten gevouwen zijn. Alles moet gewoon perfect zijn en jouw instructies moeten tot in de puntjes opgevolgd worden. Je stijl is ingewikkeld, want het moet praktisch zijn, maar ook adembenemend mooi.

Bridezilla Moment: Je geeft snel iemand de schuld als er iets niet naar je zin is en dat kan hard aankomen. Zorg ervoor dat je zelf ook de nodige complimentjes uitdeelt.

WEEGSCHAAL
Je bruiloft is een prachtige gebeurtenis; van de muziek tot de bloemen, alles is perfect gecoördineerd. De ceremonie en receptie zijn een plaatje, zacht en vrouwelijk, met rozenblaadjes en muziek die je ziel raakt. Jouw uitdaging is om je gastenlijst klein te houden.

Bridezilla Moment: Het is jouw dag en dus heb je overal iets over te zeggen, tegen iedereen.

SCHORPIOEN
Alles is intens. Een Schorpioen wil een late entree maken om iedereen in spanning te houden. Je gaat voor een levendig kleurenpalet, eigenzinnige muziek en een gastenlijst vol invloedrijke mensen. Je stijl is exotisch, verleidelijk en een tikkeltje sexy. En op jouw grote dag wil je behandeld worden als een prinses.

Bridezilla Moment: Je wil gewoon dat alles goed gaat en dat betekent dus op jouw manier. En er is geen ruimte voor discussie.

BOOGSCHUTTER
Je gaat voor een prachtige strandbruiloft, of een locatie die jij en je aanstaande al tijden op het oog hebben, iets van je wishlist. Je bent flirterig, maar ook elegant en dat moet je bruiloft ook zijn, met een vleugje mysterie.

Bridezilla Moment: Je bent niet bang om risico's te nemen, maar als het fout gaat, laat je iemand anders ervoor opdraaien.

STEENBOK
Je hebt zoveel om rekening te houden; zoveel gasten, mensen van ver en speciale behoeftes om tegemoet te komen, dat ieder detail volledig gepland is. Je stijl is modern met een vleugje traditie, zodat aan al je gasten gedacht is. Het is een verfijnde, elegante en stijlvolle, maar vooral goed georganiseerde dag. Je let goed op je budget, maar niet ten koste van kwaliteit.

Bridezilla Moment: Je bent niet bereid om concessies te doen. Alles moet op jouw manier en je wilt geen nee horen.

WATERMAN
Alles kan op jouw bruiloft! Verwacht verrassingen, want het wordt geen gewone dag. Jij bent geen bruid die zegt 'ik wil wat zij had', dus je ceremoniemeester of wedding planner zal creatief moeten zijn om iets spectaculairs en origineels te verzinnen.

Bridezilla Moment: Je bent extreem goed in mensen negeren en als iemand iets doet wat je niet bevalt, is dat precíes wat je zal doen.

VISSEN
Altijd al gedroomd van een prinsessenjurk en een sprookjesbruiloft? Jouw dag is betoverend, compleet met glazen (of diamanten) muiltjes. Het is romantisch, mysterieus en sprookjesachtig, het draait volledig om de liefde en dat wil je terug zien in élk detail.

Bridezilla Moment: Als je een wedding planner hebt ingehuurd moet je ernaar luisteren. Als ze zegt dat iets niet kan is de kans groot dat het ook écht niet kan.

 

Zakdoekjes in de aanslag!
Deze trouwjurk, gedoneerd aan een kringloopwinkel, kwam met een hartverscheurend mooi briefje.

 

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Harpersbazaar.com