Foto's: Nicolette van Dam is getrouwd en dít is haar prachtige trouwjurk

De presentatrice/actrice stapt in het huwelijksbootje met Bas Smith.

Meest gelezen

UPDATE:

Nicolette van Dam en Bas Smith zijn getrouwd! In een witte jurk met kanten lijfje gaf de presentatrice haar ja-woord in het prachtige kasteel d'Emporda:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zaterdag 4 juli:

Vandaag vindt het grootse huwelijk van Nicolette van Dam en Bas Smith in Girona, Catalonië plaats. De twee geven hun ja-woord in het Spaanse kasteel d'Emporda, dat 130 kilometer boven Barcelona ligt. Dat het sprookjesachtig wordt moge duidelijk zijn, want d'Emporda is een Catalaanse ruïne die is omgetoverd tot luxe boetiekhotel en ligt tussen de Pyreneeën en de Middellandse zee.

Vrijdag vond alvast een pre-feestje plaats, waarbij Nicolette en Bas met hun twee dochtertjes, Lola-Lily en Kiki-Kate, gehuld gingen in het rood:

 

Wat Nicolette vandaag zal dragen is nog geheim, maar de presentatrice lichtte al wel een tipje van de sluier op: het wordt een witte, traditionele japon die ze in bruidsmodezaak Bloomfeld in Amsterdam heeft gekocht. Bij de bruiloft zijn talloze BN'ers aanwezig, waaronder Marco en Leontien Borsato, Jamai Loman en Fred van Leer.

Doorpas van dé jurk @bloomfeldamsterdam... Zo spannend! 👰🏼

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on