Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn getrouwd!

Tenminste, dat lijkt nu zo goed als zeker...

Meest gelezen

Als we de tabloids mogen geloven zijn Jennifer Aniston en Justin Theroux al pak ‘m beet acht keer in het geniep getrouwd. Steeds opnieuw wisten ‘bronnen’ allerlei details te melden. Van beroemde gasten die bij de huwelijksvoltrekking aanwezig zouden zijn geweest tot wat de cuisine schafte (gourmet Mexican) en welke drankjes er zouden zijn geschonken (Margaritas Galore, wat natuurlijk totally Jen zou zijn).

Advertisement - Continue Reading Below

 
Maar steeds bleef een bevestiging uit. Geloof het of niet: vandaag lijkt het roddelcircuit (lees: TMZ) erover uit: gisteren gaven Jen en Jus elkaar écht het jawoord. Op de website van TMZ zijn dit keer foto’s te vinden van een pastoor met bijbel onder de arm bij Jennifers huis in Bel Air én een grote taart met twee Muppet-like figuren.

Meest gelezen

Tegen vrienden zou de Friends-actrice hebben gezegd dat ze een groot feest voor Justins 44e verjaardag organiseerde, maar met een dergelijke taart en een pastoor met bijbel lijkt dat (ja, zelfs ons) zeer onwaarschijnlijk. Bekijk de foto’s hier.

In augustus 2012 maakten Jennifer en Justin hun verloving bekend. Naar verluidt zouden oa Howard Stern, Chelsea Handler en Lisa Kudrow gisteren bij het feest, dat plaatsvond in Jennifers achtertuin, aanwezig zijn geweest.

Daar komt-ie dan nog een keer: gefeliciteerd Jennifer en Justin! En laat het dit keer waar zijn. Toe?

Beeld: still uit Friends

Zayn Malik blies zijn verloving af met een sms'je >

13 celebkoppels wiens break-up we niet zouden overleven >